Bli kvitt rynkor med botox i Stockholm

29 april 2022 jonas_olsson

editorial

Har de djupa rynkorna börjat göra sig allt mer och mer påminda? Känner du dig inte bekväm med dem och vill göra det du kan för att minska deras synlighet? Det finns väldigt bra krämer som hjälper till att hålla huden ung och spänstig, men det räcker kanske inte hela vägen. Man kan även behöva botox för att bli kvitt rynkorna. 

Botox tar bort de mindre rynkorna, men även de större. Är rynkorna väldigt djupa och långa så blir kanske inte huden helt slät igen. Kliniken du går till kommer dock såklart berätta vad för resultat du kan vänta dig när du skaffar botox. 

Väldigt många skaffar botox idag och man gör det redan från det att det är lagligt att göra det. Rynkor är helt naturliga att få och en del får dem tidigare än andra. Vanligt är att man får rynkor vid ögonen från när man kisar i solljus eller de så kallade skrattrynkorna. Oavsett var rynkorna är, så kan du fylla ut huden igen så den blir slät och fin. 

 

botox stockholm

 

Ung och slät hud

En sådan behandling kan vara just vad du behöver för att få tillbaka det självförtroende du en gång hade. Det finns bra kliniker som utför botox i Stockholm. Din hud blir åter ung och slät, och du kommer få ett piggt och vaket uttryck. Innan du skaffar botox så har du en konsultation med kliniken. Ni går igenom vad för resultat du vill uppnå och vad du kan förvänta dig av behandlingen. 

Ni går även igenom vad du behöver tänka på efter din behandling och om du ska göra något särskilt. I de flesta fall kan man fortsätta dagen precis som vanligt efter att man skaffat botox. Däremot upplever en del huvudvärk och man kan även få blåmärken runt behandlingsstället, som snabbt försvinner.

Fler nyheter

23 september 2023

[INTRO]