Få ny energi med en ny look

30 oktober 2019 admin

Dags att fräscha upp din look inför hösten? Att styla om håret är alltid en bra idé om man är ute efter en snabb förändring. Inför vinter och höst är det många som tycker att mycket känns tråkigt. Vädret är kallt och grått, jobbet rullar på dag in och dag ut. Då kan en ny frisyr ge en uppfriskande känsla och ny energi. Varför inte droppa in hos närmaste frisör eller boka en tid redan idag. Befinner du dig i mellersta Sverige och behöver en frisör i linköping, finns t.ex. Studio 22 som är grymma på både färg och klipp.

 

 

Frisör för alla tillfällen

 

Vid de tillfällen då man måste klä upp sig och vara lite fin kan din frisör hjälpa till med håruppsättning. Det kan vara allt från studentbal och 25-årsfest, till konfirmation och bröllop. Vid tillfällen där det kommer att finnas många kameror och många minnen kommer att skapas kan det vara värt att få hjälp med håret. Det är ju faktiskt inte så lätt som det ser ut att slänga upp det i en frisyr som både ska hålla bra men också se kravlös ut. Speciellt inte om man ska göra det på sig själv. Unna dig ett frisörbesök.

 

Din räddare i nöden

 

Har du kanske provat färga håret själv hemma i badrummet men fått oönskade resultat? Eller har kanske din tonåring blekt håret så pass många gånger att håret börjat ramla av? Det är ju trots allt inte helt ovanligt att det händer. Speciellt inte om man tycker att det är kul att experimentera med hår och färg. Går det någon gång fel kan frisören vara din räddare i nöden. Från att inte vilja gå till jobbet med ditt kaotiska hår till att komma dit och känna dig snyggare än någonsin. Lita på att en duktig frisör fixar’t!

Fler nyheter