Gör ditt bröstlyft i Stockholm

16 maj 2022 lily_hansen

editorial

Bröstlyft i Stockholm garanterar en säker och trygg operation. Vill man gå på djupet om hur det är att göra ett bröstlyft kan man gå in på: https://www.proformaclinic.se/plastikkirurgi/brostlyft. Där finns detaljerade uppgifter om hela tillvägagångssättet. Här kommer en något förenklad version. 

För den som väljer att göra ett bröstlyft kan det ligga otaliga orsaker bakom beslutet. När det väl är taget kan det vara en riktig djungel att hitta rätt klinik för att göra själva ingreppet. Det bör vara en klinik där man känner sig trygg och vet att allt genomförs med stor kunskap i ryggen.

Ett ungdomligt lyft 

Att man vill lyfta sin byst har ofta en högst individuell anledning. Det kan exempelvis bero på att man har fått en tendens till hängbröst på grund av amning och barnafödande. Att genomföra en operation där man går in för att göra bröstlyft i Stockholm är inget ovanligt. Det sker relativt regelbundet.   

När man genomför ett bröstlyft ser man till att avlägsna överflödig hud. Samtidigt snyggar man till hela formen på brösten och ser till att de placeras lite högre upp. Möjligtvis lägger man in ett litet eller, i vissa fall, stort implantat. Ett mer ungdomligt utseende har man alltså att förvänta sig efter operationen. 

 

bröstlyft stockholm

 

Från start till avslut

Först och främst får man träffa en kirurg. Det är den personen som ska genomföra bröstlyftet på en. Tillsammans går man igenom vad man kan vänta sig och hur man bäst förbereder sig för operationen. Ni kommer tala om vilken form brösten ska få och hur stort hänget kan bli efteråt. 

När det sen kommer till själva ingreppet sker det under narkos. Alla snitt läggs så de blir så lite synliga som möjligt. Det innebär i praktiken att de placeras i vecket nedanför bröstet och runt vårtgården, och blir mer eller mindre osynliga. 

Fler nyheter