Kroppsideal

22 oktober 2019 admin

Att vara nöjd och bekväm i sin kropp är få förunnat. Man kan alltid jämföra sig med andra och avundas att deras mage är plattare, rumpan mer vältränad eller att de har slankare armar. Idag matas man dessutom med bilder som är retuscherade och långt ifrån visar verkligheten. Det är väldigt svårt att skilja ut vilka bilder som ”talar sanning” och inte. Sen ser idealet olika ut för olika människor, vissa tycker att vara pinnsmal är drömmen medans andra älskar former. Det viktigaste är att man ser till sig själv, vad man själv vill ha och känner sig bekväm i och inte skapar ett ideal utifrån någon annans bild. 

Att få den perfekta kroppen är verkligen inte lätt, många gånger kan mycket sitta i huvudet och då blir man aldrig helt nöjd. Att röra på sig regelbundet och äta mat som är bra för kroppen är det bästa sättet för att kunna ha en hållbar livsstil som ger dig en kropp som mår bra och inte pendlar upp och ner i vikt.

Sen har vi alla dom där problemområdena som aldrig riktigt vill ”tajta till sig” hur nyttigt vi än äter och hur mycket vi än tränar. Om man länge försökt med olika icke kirurgiska metoder och känner att man verkligen skulle må bättre av att få bort den där oönskade fettansamlingen så kan fettsugning vara ett alternativ. Var noga när du väljer ut vilken klinik du ska göra ingreppet på, det kommer verkligen löna sig i längden. Det finns många olika kliniker därute med många olika fettsugning pris, så stirra dig inte blind på priset utan tänk på att det är genomförandet och resultatet som är det viktiga och kommer kunna ge dig den drömkropp som du alltid har velat ha. 

Tyck om och ta hand om din kropp, för du har bara en!

Fler nyheter