Snygg frisyr efter besöket hos frisören i Linköping

29 september 2021 patrick_pettersson

Hur är livet? Kanske livet känns grått och trist? Man går i samma invanda fotspår hela tiden. Man vaknar på morgonen, äter frukost, dricker en kopp varm dryck. Funderar över dagen. Det rullar på i ekorrhjulet. Ingen annan har samma ekorrhjul som en själv, även om många har likadana. Man har sina rutiner och egna trygghetszoner att vara inom.

Men vad händer om man plötsligt bryter dem? Det behöver ju inte vara något himlastormande de första gångerna. Att gå vänstervarv istället för högervarv på den dagliga promenaden kan kännas lagom galet. Hjärnan kommer att tacka dig för att du väljer nya vägar.

Istället för att alltid bara gå förbi Folke Filbyter-statyn, titta upp och säg ”Hej” till Folke. Vem vet, kanske han nickar diskret tillbaka? Är det någon som ser allt från ovan så är det Folke Filbyter. Han vet vad som händer när någon byter frisyr som ett steg i att bryta det personliga ekorrhjulet.

 

 

Låt frisören hitta ditt rätta jag

Folke har sett många som varit hos https://www.studio22.se/, en duktig frisör Linköping. Med trötta tunga steg gick de förbi honom på vägen dit, ovetandes om hur humörhöjande frisörbesöket ska bli. En stund där frisören sätter fokus på kunden och kundens trivsel. Att byta frisyr kan vara ett steg mot att bryta ekorrhjulet.

Att Folkes hår inte går att fixa till är han fullkomligt medveten om som den staty han är. Därför är han väldigt fascinerad över vilket arbete frisörerna kan fixa till som gör att kunderna lyfts upp i vardagen. Att se dem gå ut från salongen, nästan på svävande moln, med en frisyr som lockat fram personligheten får honom att le. Titta själv nästa gång du går förbi Folke Filbyter med en ny frisyr så ser du att han har ett litet diskret leende.

Fler nyheter