Föryngra dig med Trådlyft

04 november 2019 admin

 

Skönhetsbranschen växer sig allt större och idag är intresset för de olika behandlingarna större än någonsin. Kanske beror det på att det hela tillkommer nya och mer skonsamma behandlingar men också för att det blivit mindre tabubelagt och mer accepterat idag. Idag är det också alltfler män som söker sig till skönhetskliniker men också både yngre och äldre kvinnor. 

 

 

Ett av de senaste behandlingarna som kommit på marknaden i Sverige är Trådlyft. Med metoden kan man göra generella ansikslyft, pann- och ögonbrynslyft, haklyft samt halslyft. 

Behandlingen är nästintill smärtfri och när kliniken utför en sådan här behandling använder de sig av trådar som förs in i huden med en tunn nål. Använder man sig istället av hulling-trådar lägger man på en droppe bedövning vilket ger en nästintill smärtfri behandlingar. Trådlyft kan användas av många olika människor men man rekommenderar det inte vid kraftigt åldrande, kalkonhals eller vid djupa rynkor och veck i ansiktet. Anledningen till det är att suturerna inte orkar bära tyngden utan då lämpar sig kirurgi bättre. 

När ma ska utföra en skönhetsbehandling, oavsett vilken slags behandling det är, ska man alltid se till att gå till en certifierad.  Idag finns tyvärr många behandlare på marknaden som inte gått en tillräcklig utbildning för att bli certifierade. 

 

https://www.85kliniken.se/ i Askim utför de Trådlyft. Innan man genomför en behandling hos dem får man träffa en certifierad behandlare för konsultation, där du får berätta om vilka problem du upplever samt vad du önskar att få för resultat av behandlingen. Därefter föreslår behandlaren vad denne kan göra och hur processen kommer att gå till. 

Ett par veckor efter ingreppet stimulerad kroppens egna kollagenproduktion och processen fortsätter i ungefär ett halvår till. Därefter kan man se full effekt efter ingreppet. Den lyftande effekten och åtstramningen varar sedan i cirka 18-24 månader eller längre. Hur länge det håller beror på flera faktorer, dels på ålder och livsstil men beror också på vilken hudtyp man har. Rökning och överdriven solning förkortar hållbarheten av ingreppet. 

 

Fler nyheter