Hjälp folk att vrida tillbaka tiden med utbildning i fillers

13 mars 2022 jonas_olsson

editorial

Om man söker efter en ny karriär eller vill lägga till ännu ett verktyg för att kunna hjälpa människor behålla sitt ungdomliga yttre så kan en utbildning fillers vara en intressant sak att fundera över. Med denna färdighet så hjälper man folk att bromsa tiden och leva ett bättre liv. Kom ihåg att det är utsidan som ger insidan en chans.

Vad är fillers? Med tiden tappar huden spänst och detta beror på att kroppen producerar mindre hyaluronsyra. Det är just detta ämne som håller huden spänstig och ungdomlig. Vad du gör med fillers är att du injicerar detta ämne i främst ansiktet, men fillersbehandling förekommer även på andra ställen på kroppen. Ämnet hjälper sedan till med att släta ut huden inifrån.  

Kosmetisk kirurgi har blivit allt vanligare då alla fått mer exponering via sociala medier. Vi har aldrig varit så måna om vårt yttre som nu och det är inget fel. Flera studier har visat att folk som ser bättre ut tjänar mer pengar. Varför skulle man inte vilja hjälpa folk att förverkliga sina drömmar?

 

Utbildning fillers

 

Vad innebär utbildning i fillers?

Utbildning i fillers finns i två former. Den första är en introduktionskurs där du får en grundlig genomgång under handledning. Du får teoretisk information om anatomi och vilka komplikationer som kan uppstå och hur du ska hantera dessa samt grundläggande praktiska moment. Den andra kursen är för den som redan vet en del och vill gå in mer på djupet. Kursen innehåller fördjupad teori, information om hur man kan justera fillers, praktiska utbildningsmoment och mer.

Båda kurserna genomförs på en dag med en starttid 09.00 på morgonen och slutar 19.00 på kvällen. I introduktionskursen ingår frukost och lunch. I den avancerade kursen ingår fika. Båda kurserna har förstklassiga instruktörer som guidar genom processen.

För mer information kan du med fördel surfa in här https://www.lakarnasestetiskaskola.se/vara-utbildningar/fillers.

Fler nyheter