Kostymuthyrning för en perfekt utklädnad

16 oktober 2019 admin

Kanske vankas det maskerad. Eller så börjar halloween närma sig. Kanske har du rentav bestämt att du ska ha ett temabröllop. Oavsett vad just din situation är, kan det vara väldigt dyrt att köpa en kostym av något slag i hög kvalitet. Som tur är finns det ställen som erbjuder kostymuthyrning!

 

 

Maskerad eller bröllop – Kostymer oavsett situation

 

Företeelsen att klä ut sig har förekommit i alla tider. Idag är kanske det vanligaste att man klär ut sig kring halloween, men temafester och maskerader börjar också öka i popularitet. Vanligt är att man klär ut sig till en annan varelse eller ett djur, eller en känd person. 

 

En del väljer också att ha ett bröllop med ett särskilt tema, allt från ett bröllop baserat på makarnas favoritfilm eller bok till ett bröllop utformat som bröllopen brukade se ut under en annan tidsepok, till exempel 1700-talet. 

 

Att hitta den perfekta kostymen

 

Det finns många affärer, inte minst på internet, som säljer kostymer till maskerader och liknande. Det finns ofta tusentals kostymer att välja bland, allt från olika karaktärer från populära filmer till djur, kändisar, magiska varelser och kläder som är typiska för olika subkulturer och tidsepoker. 

 

För den med en kreativ ådra kan man alltid försöka sig på att sy sin egna kostym. Med lite tråd, nål och en symaskin plus en hel del fantasi kommer man långt! Men när det rör sig om ett bröllop eller dylikt när man vill ha en kostym i högre kvalitet kan det vara en god idé att vända sig till ett skrädderi snarare än en butik med färdiga kostymer eller sin egna syförmåga. Då kan du få en kostym uppsydd i hög kvalitet efter dina önskemål i dina exakta mått. Ett exempel på ett skrädderi i Stockholm är Karl Gerhards Atelje. Läs mer här: https://www.karlgerhards.se/

 

Fler nyheter