Kvalitetskläder till bättre priser

21 juli 2020 patrick_pettersson

Idag är det en självklarhet att inte slänga bort begagnade kläder. Å andra sidan finns det alltid kläder som människor inte längre använder av olika anledningar. Däremellan gör de butiker vi har för second-hand en stor insats. Man gör miljön en enorm tjänst genom att cirkulera plagg som redan tillverkats iställer för att köpa nytt. Vi är många idag som gärna tar en sväng förbi klädställen i diverse butiker för att hitta något fynd på second-hand. Ibland har man riktigt tur då både modell, material och storlek passar perfekt. Lika ofta, eller kanske t.o.m ännu oftare hittar vi ingenting. Förväntningarna är aldrig på topp.

Ett annorlunda sortiment

Det finns idag många butiker att välja mellan, och vissa är något utöver det vanliga. Alla second-hand är inte uppbyggda på samma sätt utan en del erbjuder något extra. Allt passar inte alla, men en butik med inriktning vintage bör passa många. Det är roligt och intressant att komma in i en butik där inriktningen är tydlig och kvaliteten på varorna är hög. En second hand i Stockholm där noggrant utvalda kläder från privatpersoner blandas med vintage är som att gå in i en godisbutik för ett barn. Ett inslag av nya kläder från Europa gör blandningen ännu mer intressant.

 

Vill du lämna in kläder?

En second-hand butik har alltid två sidor – att köpa och att sälja. Är du intresserad av att rensa ur garderoben och få in en slant för plagg du inte längre använder? Det kan finnas olika anledningar till att göra sig av med kläder. Du kan ha ändrat kroppsform eller kanske inte längre trivs i ett visst plagg. Möjligheterna som finns idag är stora och det som är tråkigt för dig kan vara någon annans drömplagg. Så sortera dina snygga men oanvända kläder och åk iväg och lämna dem till någon som blir glad.

Fler nyheter